Kërkoni
Shto Listim
  • You have no bookmark.

Your Wishlist : 0 listings

Sign In
AL

Gjeni vendet më të bukura në Durrës

Të gjitha bizneset e Durrësit në një website, larg vetem një KLIK.

Bizneset e reja që janë shtuar

BIZNESET E REJA

Bizneset e reja qe i janë bashkuar mydurres.al . Eja edhe ti, është FALAS.

1254
Vizitorë në javë
167
Klientë të rinj
22172
Vizita në muaj
532
Listime & Foto në muaj

Vendet më "pikante" në Durrës

Vendet ON TOP

Vendet më të mira në Durrës sipas vlerësimit dhe cilësisë në shërbime.

Si funksionon?

SI FUNKSIONON

Mund të gjeni bizneset dhe detajet këtu edhe më lehtë se kurrë.

01

Jeni pronar i një Biznesi ?

Nëse keni një biznes të ri apo aktual por ende skeni një website, mydurrës.al ju jep mundësinë të reklamoni gjithcka falas.

02

Shisni Lehtë

Pasi të postoni listimet dhe shërbimet tuaja, më pas ju mund të shisni apo të ofron gjithcka falas nga ana jonë.

03

Shotni një listim

Ju mund të shtoni disa listime në website tonë nëse ky listim i shërben për mirë komunitetit tonë në Durrës.

Së shpejti dhe me APP

Së shpejti do jemi dhe ne Playstore me një aplikacion te Dedikuar vetëm mydurres.al
Google Play

Search
Booking now